Старт сервісної акції «Ремонт підвіски з вигодою»

Компанія Renault в Україні запускає сервісну акцію «Ремонт підвіски з вигодою» в офіційній дилерській мережі Renault.

alt
Період акції: з 10.04 до 04.06.2023 р.

В РАМКАХ АКЦІЇ КЛІЄНТАМ ПРОПОНУЄТЬСЯ ВИКОНАТИ ДІАГНОСТИКУ ПІДВІСКИ від 299 ГРН З ПДВ*, ЯКА ВКЛЮЧАЄ:

  • діагностику підвіски, включно з перевіркою залишкової товщини та візуальним оглядом гальмівних колодок та дисків;
  • діагностику стану шин та дисків, включно з перевіркою залишкової глибини протектора;
  • перевірку рівнів гальмівної та охолоджуючої рідин;
  • діагностику АКБ.

ДОДАТКОВО:

  • Виконати заміну деталей підвіски та рульового управління із знижками** до 20% на запасні частини та 10% на роботи.
  • Придбати літню рідину для склоомивача 5л за акційною ціною 199 грн. з ПДВ.

Акційні запасні частини

Знижки на запасні частини та матеріали надаються Клієнтам за умови їх встановлення у офіційного дилера Renault та реєстрації в системі My Renault www.my.renault.ua

 

Детальну інформацію з приводу повного переліку акційних запчастин, акційних цін, замін та аналогів дізнавайтеся в обраного дилера.

Умови Акції діють для фізичних осіб та юридичних осіб із автомобілями української реєстрації.

Вік Має Значення

Для автомобілів віком понад 5 років*** на постійній основі діє оновлена програма лояльності «Вік має значення», в рамках якої незалежно від акцій, що тривають, клієнти отримують знижку до 20% на оригінальні запасні частини та роботи із їх встановлення.

My Renault

MY RENAULT – персональна сторінка клієнта renault.

Зареєстровані власники автомобілів Renault і Dacia отримують додаткові бонуси в рамках сервісних пропозицій RENAULT та ексклюзивні пропозиції для їх автомобіля (ів), які недоступні власникам без персональної сторінки.

Станом на квітень 2023 року з My Renault вже понад 93 000 власників Renault.

* Акційна вартість діагностики – за 299 грн з ПДВ – рекомендована на період Акції і діє за умови виконання операцій із заміни запасних частин у Дилера Renault за результатами діагностики. Якщо клієнт не проводить ремонт у Дилера за результатами діагностики, то він оплачує повну вартість такої діагностики, яка визначається в залежності від моделі Renault та вартості нормогодини у окремого Дилера.

**Під «знижками» маються на увазі знижка до 20% на визначений перелік запчастин та знижка до 10% на роботи з їхньої заміни від звичайної рекомендованої роздрібної вартості товарів/робіт для власників автомобілів Renault. Перевірити належність до акційного асортименту, рекомендовану звичайну вартість (до надання знижки) та рекомендовану акційну вартість, за артикулярним номером можна на сайті: www.parts.renault.ua. Розмір знижки на запчастини та роботи є рекомендовани. Акція діє виключно в офіційній дилерській мережі Renault на підконтрольній органам державної влади території України (крім тимчасово окупованих територій). Кількість акційних запчастин обмежена

*** під автомобілем старше 5 років, мається на увазі автомобіль починаючи із шостого року експлуатації ( з моменту першого продажу нового автомобіля). Наприклад, новий автомобіль було придбано в грудні 2017 року, протягом 2018-2022 рр. автомобілю виповнилось п’ять повних років, тому із 2023 року він може приймати участь в програмі.

Знижки за Програмою лояльності «Вік має значення» не додаються і не підсумовуються до знижок за іншими сервісними акціями, що проводяться в офіційній дилерській мережі Renault.