Вигідна весняна діагностика

Компанія Renault в Україні оголошує про запуск сервісної Акції «Вигідна весняна діагностика», яка триватиме з 5 квітня до 31 травня 2021 р. в офіційній дилерській мережі Renault в Україні.

Регулярне технічне обслуговування - запорука комфортної і тривалої експлуатації автомобіля. Дуже важливо виконувати діагностику автомобіля своєчасно, аби підтримувати його функціональність на належному рівні і бути впевненим в його технічній справності.

 
 

З 5 квітня до 31 травня 2021 р. всім клієнтам офіційного сервісу Renault пропонується комплекс діагностичних послуг автомобіля за ціною 199 грн з ПДВ1. У комплекс включені:

  • діагностика підвіски (в тому числі перевірка залишкової товщини гальмівних колодок і дисків);
  • діагностика стану шин (в тому числі перевірка залишкової глибини протектора і стану шин);
  • перевірка рівнів робочих рідин та якості гальмівної і охолоджуючих рідин;
  • діагностика АКБ.
 
 

Крім того, в рамках сервісної Акції «Вигідна весняна діагностика» власник автомобіля Renault отримує можливість:

  • виконати заміну деталей підвіски та рульового управління із знижками до 30% на запасні частини та до 10% на роботи2;
  • придбати літню рідина склоомивача об'ємом 5 л за акційною ціною 145 грн. з ПДВ2;
  • придбати дезінфікуючий аерозоль для салону автомобіля за акційною ціною 365 грн. з ПДВ2.
 
 

Серед зареєстрованих в My Renault учасників Акції будуть розіграні коштовні призи3 - комплект коліс в зборі, комплект зимових шин, відеореєстратор, за умови проведення ними в офіційній дилерській мережі Renault операцій із заміни гальмівних колодок або гальмівних дисків, або амортизаторів, або пружин підвіски, або важелів підвіски.

Для Клієнтів з авто віком понад 5 років (починаючи з 2015 року виробництва і старше)
Для Клієнтів з авто віком понад 5 років (починаючи з 2015 року виробництва і старше)

На постійній основі діє програма лояльності, в рамках якої, незалежно від акції, що проходить, отримуєте знижку не менше 20% на оригінальні запчастини, а також роботи по їх установці. Знижки по акції і за програмою лояльності не сумуються.

 

Сервісні пропозиції з застосування запчастин MOTRIO (лінійка недорогих запасних частин від Renault з оригінальною якістю). Програма лояльності на запчастини Motrio не діє, але в період акції є знижки.

MY RENAULT
MY RENAULT

Компанія Renault в Україні рекомендує ВСІМ власникам автомобілів бренду RENAULT зареєструватися в особистому кабінеті власника «MY RENAULT» через офіційний сайт компанії www.renault.ua або на сайті www.my.renault.ua.

  • отримувати ексклюзивні пропозиції саме для автомобіля клієнта;
  • економити при використанні акційних пропозицій;
  • дізнаватися про новини бренда;
  • завжди бути на зв'язку з дилером і представництвом;
  • отримувати необхідні послуги/допомогу в найбільш стислі терміни;
  • висловлювати свої побажання та коментарі щодо рівня обслуговування офіційними дилерами і марки в цілому;
  • ефективно планувати події по автомобілю. 

Вказана вартість діагностики підвіски (Акційної Діагностики) є рекомендованою на період Акції, та діє за умови виконання операцій із заміни запасних частин за результатами діагностики у дилера Renault. Остаточна вартість діагностики встановлюється дилерами та може відрізнятись від рекомендованої.

2 Маються на увазі знижки до 30% від роздрібної ціни на запчастини підвіски та гальмівної системи та до 10% на роботу з їх заміни у період дії Акції. Знижки на акційні запасні частини надаються за умови їх встановлення в офіційного дилера Renault. Перевірити належність деталі до акційного асортименту, звичайну рекомендовану вартість (до надання знижки) та акційну рекомендовану вартість за артикулярним номером запасної частини можна на сайті: www.parts.renault.ua. Рекомендована роздрібна акційна ціна на літню рідину склоомивача 5л становить 145 грн з ПДВ, на аерозоль для очистки салону автомобіля – 365 грн з ПДВ. Розмір знижки та акційна вартість запчастин є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах. Про остаточно встановлену дилером вартість робіт та запчастин дізнавайтесь безпосередньо в обраному дилерському центрі Renault.

3 Під призами маються на увазі: комплект коліс в зборі (литі диски + зимові шини), комплект зимових шин, універсальний відеореєстратор. Призи Акції розігруються серед власників легкових автомобілів RENAULT і DACIA (окрім моделей Master та Trafic), які прийняли участь в Акції та виконали операції по заміні гальмівних колодок або гальмівних дисків, або амортизаторів, або пружин підвіски, або важелів підвіски в офіційному дилерському центрі Renault протягом періоду дії Акції та зареєструвалися у “My Renault” на www.my.renault.com. Дата визначення Переможців – 13 липня 2021 року. У випадку змін інформація буде розміщена на сайті www.renault.ua. В разі обмеження можливості участі в Акції у зв’язку із введенням обмежень пересувань з метою забезпечення боротьби із поширенням з Covid-19, строк Акції може бути продовжений та дата розіграшу призів – перенесена, про що Організатор повідомить на своєму сайті www.renault.ua. Розіграш призів проводить АТ «Рено Україна» за адресою: м. Київ, вул. Сім’ї Прахових 58/10.

Детально про умови та місце проведення Акції, в тому числі умови отримання призів та заохочень Акції (вигоди), дізнавайтесь на сайті www.renault.ua.