Renault, перший бренд, який інтегрував Waze безпосередньо в свою мультимедійну систему

Waze - це навігаційний додаток, який широко використовується автомобілістами, з 20 мільйонами активних користувачів щомісяця у Франції.

  • Відтепер Waze доступний на електромобілях Nouvel Austral та Renault Megane E-Tech, оснащених екраном OpenR та мультимедійною системою OpenR Link з інтегрованим Google.
  • Водії зможуть отримати доступ до всіх функцій Waze безпосередньо на 12-дюймовому вертикальному екрані, без використання смартфона, і насолоджуватися новим інтуїтивним, захоплюючим і підключеним онлайн сервісом водіння для більшої безпеки.
alt
Дозвольте Waze направляти вас, та навіть більше!

Renault став першим автомобільним брендом, який запропонував додаток Waze, інтегрований безпосередньо в мультимедійну систему автомобіля. Waze інтегрований в мультимедійну систему OpenR Link з інтегрованим Google, та видимий на 12-дюймовому вертикальному екрані електромобілів Nouvel Austral і Mégane E-Tech, безперечно пропонує водіям більший комфорт і безпеку. Навіть не використовуючи смартфон, водій має доступ до інформації про дорожній рух в режимі реального часу, улюблених маршрутів та збережених пунктів призначення на екрані, розташованому на рівні очей. Інші функції автомобіля та музика залишаються доступними, навіть коли Waze увімкнено. Не потрібно турбуватися про смартфон або USB-кабель!

Цей новий досвід роботи з Waze доступний в європейських країнах для всіх електромобілів Nouvel Austral та Mégane E-Tech, оснащених екраном OpenR та інтерфейсом OpenR Link з інтегрованим Google.

Як отримати доступ до додатку?
Як отримати доступ до додатку?

Клієнти можуть легко завантажити та встановити додаток Waze для OpenR Link або безпосередньо з Google Play через інтерфейс OpenR Link у своєму автомобілі, або через мобільний додаток My Renault. Потім клієнти можуть створити обліковий запис Waze або використовувати існуючий обліковий запис Waze для безпечного водіння, причому абсолютно безкоштовно.

Renault - перший автомобільний бренд, який пропонує Waze безпосередньо на екрані мультимедійної системи автомобіля, без використання смартфона. Ми переконані, що велика кількість користувачів Waze оцінять цю нову функцію за кермом автомобілів Nouvel Austral або Mégane E-Tech. Це чітко відповідає нашій стратегії пропонувати нашим клієнтам інтуїтивно зрозуміле, захоплююче і підключене онлайн водіння".Жером Серор, Директор з питань цифрового клієнтського сервісу компанії Renault

"Оскільки все більше і більше користувачів Waze приєднуються до нас на автомобільних платформах, і цей тип технології продовжує розвиватися, важливо, щоб ми надавали їм найкращий досвід водіння. Саме тому ми раді та пишаємося тим, що оголошуємо про наше партнерство з Renault. Інтеграція маршрутів, навігації та сповіщень Waze в режимі реального часу на екран автомобілів Renault наступного покоління забезпечує більш плавний та оптимізований досвід водіння. Ми з нетерпінням чекаємо, коли у 2023 році цей абсолютно новий досвід водіння стане доступним для якомога більшої кількості користувачів по всьому світу."

Арон ДІ КАСТРО, директор з маркетингу та партнерства компанії Waze

ПРО RENAULT

Понад століття компанія Renault розробляє, виробляє і продає мікроавтобуси для задоволення потреб професіоналів по всьому світу. Express, Kangoo, Trafic і Master, культові автомобілі, визнані у всьому світі за свої інновації, які покращують повсякденне життя своїх користувачів. Renault Pro+ є європейським лідером вже більше десяти років на ряді ринків (теплових та електричних). Він пропонує стійкі, персоналізовані та розумні рішення для мобільності завдяки унікальній комбінації рішень, послуг та фінансування, покликаних спростити та прискорити бізнес професійних клієнтів. Він поєднує в собі інноваційні цифрові рішення, команду авторизованих майстрів з ремонту та мережу експертів з комерційних автомобілів у більш ніж 600 центрах Renault Pro+ у більш ніж 30 країнах світу.

ПРО WAZE

Waze вирішує проблеми мобільності, об'єднуючи людей і технології. Це платформа, яка дозволяє користувачам обмінюватися даними про дорожній рух, підтримувати карту Waze в актуальному стані та сповіщати один одного про інциденти - всі способи покращити нашу повсякденну мобільність. Завдяки активній спільноті по всьому світу, Waze допомагає місцевим органам влади та зацікавленим сторонам полегшити рух транспорту, інформуючи їх про свою інфраструктуру та наслідки містобудівного планування.

 

Facebook: @WazeFrance

Twitter: @Waze_France @Waze_France